СУБОТНІ БОГОСЛУЖІННЯ ІСТОРИЧНОГО ХРАМУ МІСТА БОЯРКА

В суботу 22 грудня, у Свято-Михайлівському храмі міста Боярка традиційно о дев’ятій ранку було звершено акафіст перед чудотворним Касперівським образом Пресвятої Богородиці із водосвятним молебнем.

Віруючі піднесли Божій Матері молитви один за одного, просили Її допомоги у починаннях, заступництва у негараздах та довгожданного миру Батьківщині.

Богослужіння звершив настоятель храму протоієрей Віктор. Після молитви, за вже склавшимся звичаєм, під спів богородичних піснеспівів, віруючі прикладалися до чудотворної ікони, поясу, освяченого на Омофорі Пресвятої Богородиці, який знаходиться на Святій Горі Афон.

Також, отець Віктор відслужив заупокійну літію за приснопам’ятним кліриком Свято-Михайлівського храму, архімандритом Флавіаном (Гоженео) та всіма  спочилими православними християнами.

По закінченню богослужіння, під спів “Богородице Дево, радуйся” було звершено хрестну ходу навколо храму.

Цього ж дня, напередодні неділі 30-ї після П’ятидесятниці, духівник Боярського благочиння та настоятель храму протоієрей Віктор очолив всенічне бдіння, що традиційно розпочинається о шістнадцятій годині вечора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.