СВЯТО БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

  У п’ятницю 7 квітня в день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці в Свято-Михайлівському храмі було звершено святкову Божественну Літургію. З благословіння Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України богослужіння очолив вікарій Київської митрополії Високопреосвященнійший Іларій, архієпископ Макарівський, йому співслужили благочинний Боярського благочиння протоієрей Володимир Паращак, духівник благочиння, настоятель Свято-Михайлівського храму протоієрей Віктор Мерзлікін та духовенство благочиння.

  З Благословіння Блаженнійшого Онуфрія Митрополита Київського і всієї України, архієпископ Іларій нагородив настоятеля Свято-Михайлівського храму протоієрея Віктора церковною нагородою – правом носіння другого хреста з прикрасами.

  У своїй проповіді Високопреосвященнійший Владика розкрив історичну значимість події Благовіщення Пресвятої Діви для всього людства та кожного християнина, а також привітав настоятеля із 75-річчям, та подякував за ревносне пастирське служіння, яке отець Віктор звершує вже багато років, як священник, настоятель храму та духівник Боярського благочиння.

  Фото – Наталія Фардєєва

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.