ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО ІСТОРИЧНОГО ХРАМУ МІСТА БОЯРКА

21 листопада в День Святого Архістратига Михаїла та всіх Небесних Сил, парафія Свято – Михайлівського історичного храму міста Боярка відзначив своє престольне свято.

В урочистостях храмового свята взяли участь духовенство міста Боярки та навколишніх міст. Урочисту Божественну Літургію очолив настоятель храму протоієрей Віктор, духівник Боярського благочиння у співслужінні священників Боярського благочиння.

На проповіді клірик храму ієромонах Флавіан (Гоженко) привітав боярчан з престольним святом, розповів про більш як столітню історію храму та подвижників благочестя що в різні часи творили в його стінах спасительний подвиг і побажав слідувати Ангелам у молитві та ревносному служінні Господу.

За традицією віруючі та гості храму у священному сані звершили хресний хід навколо храму та акафіст Архангелу Михаїлу і всім Небесним Силам Безплотним.

Після закінчення богослужіння, з благословіння Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, протоієрей Віктор за заслуги перед Українською Православною Церквою вручив іподиякону Свято – Михайлівського храму Сергію Миті Орден Святого великомученика і побідоносця Георгія.

Радість престольного свята продовжувалась за святковою трапезою.

Фото – Наталя Фардеєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.