ПРЕСТОЛЬНЕ СВЯТО ІСТОРИЧНОГО ХРАМУ БОЯРКИ

21 листопада в День Святого Архістратига Михаїла та всіх Небесних Сил, парафія Свято – Михайлівського історичного храму міста Боярка відзначила своє престольне свято.

В урочистостях храмового свята взяли участь духовенство міста Боярка та навколишніх міст. Урочисту Божественну Літургію очолив настоятель храму протоієрей Віктор, духівник Боярського благочиння у співслужінні священників Боярського благочиння.

На проповіді отець Віктор привітав боярчан з престольним святом, розповів про незриме служіння Безплотних Сил і побажав слідувати Ангелам у молитві та ревносному служінні Господу.

За традицією віруючі та гості храму у священному сані звершили хресний хід навколо храму та акафіст Архангелу Михаїлу і всім Небесним Силам Безплотним.

Після закінчення богослужіння, собором духовенства Боярського благочиння було звершено заупокійну літію на місці погребіння спочилого клірика Свято – Михайлівського храму архімандрита Флавіана (Гоженко) – невтомного труженика і молитвенника Української Православної Церкви.

Радість престольного свята продовжувалась за святковою трапезою.


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.