ПРОЩАННЯ З БАТЮШКОЮ ФЛАВІАНОМ

У вівторок 24 липня на 30-му році життя, та в день сьомої річниці священницької хіротнії раптово відійшов до Господа клірик Свято-Михайлівського історичного храму міста Боярка архімандрит Флавіан (Гоженко). Духовні чада, співбрати, друзі та родичі отця Флавіана з усіх куточків України прибули до Боярки, щоб провести в останню путь дорогого серцю Пастиря.
За давним благочестивим звичаєм упродовж доби було прочитано Євангеліє, що переривалось заупокійними літіями та панахидами.
У четвер 26 липня 2018 в Свято-Михайлівському храмі міста Боярка було звершено заупокійну Божественну Літургію, яку очолив Високопреосвященнійший Олександр митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський, йому співслужив Преосвященнійший Кассіан єпископ Іванківський із сонмом духовенства з різних єпархій Української Православної Церкви.
Настоятель храму протоієрей Віктор Мерзлікін зачитав прощальне слово Архімандрита Флавіана, в якому новопредставлений батюшка засвідчив вірність Богу, Святій Церкві і своїй пастві, просив прощення за скоєні оступки та закликав молитися за упокій його душі. За заповітом, отця Флавіана похоронили монашеським чином біля південної вівтарної стіни Свято-Михайлівської церкви.

Один коментар на “ПРОЩАННЯ З БАТЮШКОЮ ФЛАВІАНОМ

  1. Я шокований.Сьогодні зайшов на сайт Храму і мене це вразило.І в душі стало боляче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.